MØD VORES TEAM

MØD VORES FORSKELLIGE STYLISTER

Mød vores team og forskellige stylister. Hos Nordic Hair Concept er vi velvidende om, at diversitet spiller en vigtig rolle for dig som kunde. Derfor har vi forskellige stylister, som passer til netop dine ønsker og behov.

NHC JUNIOR STYLIST

En Junior Stylist er betegnelse for vores elever, som er i gang med den rigtige certificerede 4-årige faguddannelse. Alle vores elever er i forskellige faser i deres faguddannelse. Derfor kan vi tilbyde vores skønne kunder forskellige ydelser, alt efter hvor langt eleven er. Ydermere bliver alle eleverne undervist og trænet i alle Nordic Hair Concept’s høje standarder indenfor kundeservice og rådgivning.

NHC TOP STYLIST

En Top Stylist er udlærte frisører med den rigtige certificerede 4-årige faguddannelse. Alle NHC Top Stylister er trænet i Nordic Hair Concept’s høje standarder indenfor klippe-teknikker, farveteknikker og kundeservice. Derved sikre vi, at alle NHC Top Stylister har et meget højt fagligt og servicemæssigt niveau, som gør, at du som kunde altid får den bedste oplevelse.

NHC INTERNATIONAL TOP STYLIST

Den Internationale Top Stylist har ligeledes den 4-årige faguddannelse, men har udviklet et særligt højt teknisk niveau, hvor frisøren træner, udvikler og underviser andre frisører Nationalt og Internationalt. Prismæssigt ligger NHC International Top Stylist lidt højere end vores NHC Top Stylister.

Klik på de enkelte billeder nedenfor, for at læse mere om teamet.

SE VORES LOOKBOOK
SABRINA JØRGENSEN
NHC TOP STYLIST
Sabrina har en stor passion for farve og har senest vundet sølv til Wella Vision for netop det. Hun er altid opdateret på de sidste nye trends og nyheder. Sabrin’s signatur styles er farve, herreklip og langhåropsætninger. Hendes store drøm er, at blive International Top Stylist og en del af NHC Creative Team.
RONNI LUND
NHC INT. TOP STYLIST & PARTNER
Ronni er Creativ Direktør og medstifter af Nordic Hair Concept. Han har en lang baggrund som uddannelses chef hos Stuhr, hvor han arbejdede og var partner i 15 år. Ronni er en mester med saksen og en sand inspiration for både vores kunder såvel vores personale.
MIA SKRIVER NIELSEN
NHC INT. TOP STYLIST
Mia kan bedst beskrives, som en rigtig nørd når det kommer til frisørfaget, og hun har en stor passion for et smukt stykke håndværk. Mia er meget detaljeorienteret med både klippeteknikker, former, farve og styling, hvilket også har udmøntet sig i sølv til svendeprøven og medaljer ved både VM og DM.
Mia har tidligere været ansat i Stuhr, hvor hun har flere års erfaring som underviser både nationalt og internationalt.
DIANNA KLACAR
NHC TOP STYLIST
Dianna har mange års erfaring og baggrund som frisør i Hørsholm. Dianna er smilende, imødekommen og god til at lytte på kundens behov. Dianna giver altid en ærlig og professionel vurdering, og specielt dygtig til at skabe form, og give frisuren personlighed – stil/kant. Dianna drømmer om at blive en del af Nordic Hair Concept Pro Team. Dianna’s Signatur er Extensions.
NIKOLINE CHRISTENSEN
NHC INT. TOP STYLIST
Nikoline har senest været ansat i Stuhr, hvor hun har en baggrund som international underviser. Hun har mange stamkunder og er altid perfektionistisk omkring sit håndværk og slutresultat. En stor inspiration for sine kollegaer og en gave til hendes kunder.
NAJA JULIE JENSEN
NHC TOP STYLIST
Naja Julie har en baggrund fra Stuhr, hvor hun både er udlært og var med i Creative Team, hvor hun underviste Internationalt og lavede shows. Ydermere har hun været i London på Sasoon Academy, hvor hun eferfølgende blev headhunted til salon Kimoli. Vi er super stolte af, at Naja nu er en del af NHC familien. Naja er især dygtig til page og korthårsklip. Hun kan både lave stærke grafiske linjer, men er også god til, at lave de mere bløde romantiske look.
CAMILLA BUSCH
NHC INT. TOP STYLIST
Camilla har tidligere været ansat 15 år i Stuhr, hvor hun har erfaring som frisør, leder og underviser internationalt/nationalt. Camilla er en passioneret, perfektionistisk og nærværende frisør, som sætter faglighed, service og rådgivning højt. Camilla’s kompetencer omhandler kort, page og langt hår samt farve.
JULIE JØRGENSEN
NHC JUNIOR STYLIST
Julie er vores junior Stylist på 1 år. Julie drømmer om, at blive en del af vores Creative Team.
KATRINE ALBÆK
NHC JUNIOR STYLIST
Katrine er vores 1 års frisør elev. Også kaldet Junior stylist. Katrine er på talent holdet på hendes uddannelse og brænder utrolig meget på faget.
VITALY SØRENSEN
NHC JUNIOR STYLIST
Vitaly er vores Junior Stylist på 2 år. Han giver en himmelsk hovedbundsmassage og ønsker du en Blow Out der holder i flere dage, er Vitaly manden for det.
LISETTE BORRE
MARKETING DIREKTØR
Lisette er marketing direktør og har ansvaret for sociale medier, annoncer, website, PR, events og aktiviteter. Lisette har mange års erfaring med salg, marketing, SOME i skønhedsbranchen.
THOMAS KLITTENBERG
FOUNDER OG DIREKTØR
Thomas har ansvaret for forretningsudvikling, konceptudvikling, finans, drift, salg, HR og personale, kundeloyalitet og samarbejde med leverandører. Endvidere har Thomas ansvaret for NHC’s interne lederuddanelse.
MICHELLE ESPERSEN
BARSEL RETUR I 2018
VI SØGER FLERE FRISØRER
Send ansøgning til Thomas Klittenberg på tk@nordichairconcept.dk